Heel wat te ontdekken!

Wellness Vakantiewoning in Avelgem

De Vlaamse ardennen zijn zeker de moeite!

Wellness

Casa Caliente is een paradijs voor wie ook van wellness houd. In de vakantiewoning en volledig privé kan je gebruik maken van alle wellnessfaciliteiten. Er is een ruime sauna, stoomcabine, warm voetenbad, jacuzzi en swimspa waar je tegen stroom kan zwemmen. Heb je het te warm na de sauna, dan kan je afkoelen onder de kantelemmer.Massages kunnen ook aangevraagd worden, maar beter vooraf reserveren.

Vespa -en Fietsenverhuur

Er zijn verschillende fietsroutes die je kan ontdekken. Je kan met de fiets langs de schelde of langs het Kanaal Bossuit-Kortrijk rijden. Of het iets zwaardere werk van de Vlaamse Ardennen, alles dichtbij. Je kan op 3km van de vakantiewoning bij 2Xperience ook Vespa's huren, of mountainbikes. Liever niet met de fiets, dan zijn er ook leuke wandelroutes. Of ontdek het Kluisbos.

Ligging

Casa Caliente is gelegen in Avelgem, een mooie scheldegemeente in Zuid-West-Vlaanderen. Op de grens met Oost-Vlaanderen en Henegouwen.
Bezoek het prachtige land van Mortagne in de Leiestreek. Maar Avelgem is ook de ideale logeerplaats om ook de Vlaamse Ardennen of Pays des Collines te ontdekken. Het parcours van de Ronde Van Vlaanderen of 1 van de vele andere koersen in de regio. En niet ver van steden als Oudenaarde, Ronse, Doornik, Kortrijk en Waregem. 

Ontdek de vlaamse ardennen
Een unieke regio met enorm toeristische mogelijkheden

Contactgegevens

Email

Telefoon

0498 11 04 19

BTW-nummer

BE0819.207.362

Casa Caliente

Adres

Doorniksesteenweg 199
8580 Avelgem

Copyright ©2024 Casa Caliente