Veelgestelde vragen

Een antwoord op de meest gestelde vragen

Dit kan u enkel via onze website www.casa-caliente.be. Boekingen via mail of telefoon aanvaarden we niet.

Geen huisdieren toegestaan.

In de directe omgevingen zijn supermarkten aanwezig (Colruyt en Aldi op 100m) en heel wat restaurants in verschillende prijsklasse’s. Ook snacks zijn nabij te vinden.

Alle faciliteiten zijn tijdens het gehele bezoek beschikbaar en zijn volledig privé. De zwemspa is niet het hele jaar door verwarmd, vanaf april tot september, afhankelijk van het weer. Jacuzzi en swimspa zijn buiten.

De tuin is steeds omheind. Er is geen inkijk van buren.

Dag van aankomst vanaf 17 u.

Dag van vertrek voor 11 u.

Indien beschikbaar kan je voor een opleg van 50 euro 3uur vroeger inchecken of 3uur later uitchecken.

De chalet moet bij vertrek proper achter gelaten worden.

U kan ons steeds via mail bereiken: jonas@casa-caliente.be of telefonisch: 0498110419

Wij noteren de meterstand voor aankomst. Het verbruik wordt via de waarborg in rekening gebracht. We krijgen wel eens de vraag waarom we de energiekosten niet rechtstreeks in de huurprijs zetten, dit is omwille omdat wij niet weten hoeveel het verbruik zal zijn. Is afhankelijk van periode, aantal personen en uw dagelijkse activiteiten in de woning. Wij vinden dit voor beide partijen het eerlijkste. Gas en water word enkel aangerekend bij buitensporig gebruik. (Vb kraan laten open staan zonder reden, niet afdekken van de jacuzzi waardoor er extra moet gestookt worden,…)

Gelieve de waarborg van 400 euro 7 dagen vooraf te storten, zodat deze tijdig op onze rekening staat. Zo kan je vlot inchecken. De toegang gebeurt via een persoonlijke cijfercode. Deze code ontvangt u de dag zelf rond 14 u en dit steeds via sms of mail. ( Nummer & mail  die werd opgegeven bij boeking).

Er is een vuilnisbak voorzien voor pmd en restafval. Als deze vol zijn kan je deze aan de voordeur plaatsen en ons een seintje geven om deze te komen ophalen. Glasafval kan je in de container gooien aan de overkant van de weg.

  • 3 slaapkamers (3 x 2 persoons bed + 1 stapelbed)
  • 1 baby-bed tot max 3 jaar

De bedden zijn voorzien van een matrassenbeschermer en hoofdkussenbeschermer.  De huurder dient enkel nog lakens mee te nemen. Of deze kunnen gehuurd worden (vooraf aan te vragen). Aan 15 euro voor een dubbel bed en 7,5 euro voor een deel van het stapelbed. Babylakens zijn zelf te voorzien.

  • 3 slaapkamers (3 x 2 persoons bed + 1 stapelbed)
  • 1 baby-bed tot max 3 jaar

De bedden zijn voorzien van een matrassenbeschermer en hoofdkussenbeschermer.  De huurder dient enkel nog lakens mee te nemen. Of deze kunnen gehuurd worden (vooraf aan te vragen). Aan 15 euro voor een dubbel bed en 7,5 euro voor een deel van het stapelbed. Babylakens zijn zelf te voorzien.

Bij de boeking dient betaald te worden. De waarborg een week voor aanvang van het verblijf.

Er is een staanplaats voor de woning. De poort moet wel vrij blijven. Er is een ruime gratis parking aan de overkant van de weg.

Op 2-3km van de woning kan je bij ons ook terecht voor Vespa-tuktuk-fiat500 en mountainbike verhuur. www.vespa2rent.be. Vanaf 1 april kan je er ook terecht in de zomerbar(bij goed weer) tot eind september. 

Heb je een eigen boot, in Bossuit kan je gratis de boot inlaten en varen op de schelde. Er is onmiddellijk ook een snelvaartzone. Ook is er mogelijkheid om de boot gratis aan te meren. Met 1 sluis in Kerkhove kan je tot in Oudenaarde varen, of in de andere richting met 1 sluis tot in Doornik. Via het sluis van Bossuit kan je op het kanaal Bossuit-Kortrijk varen. 

Neem gerust contact op indien je nog vragen hebt jonas@casa-caliente.be

Ontdek de vlaamse ardennen
Een unieke regio met enorm toeristische mogelijkheden

Contactgegevens

Email

Telefoon

0498 11 04 19

BTW-nummer

BE0819.207.362

Casa Caliente

Adres

Doorniksesteenweg 199
8580 Avelgem

Copyright ©2024 Casa Caliente